Back to top

Els afectats per la Cooperativa es personaran com acusació particular

La plataforma d'Afectats per la Cooperativa de Cambrils es personarà com acusació particular. Així s'ha decidit en l'assemblea celebrada aquest dissabte. Per això, ja s'ha iniciat el període de quinze dies per renovar adhesions. Per seguir en aquesta direcció, necessiten 100 aportacions de 120 euros per costejar les despeses d'aquesta acció judicial
Imatge de la darrera assemblea celebrada aquest dissabte

La plataforma d'afectats per la cooperativa de Cambrils ho té clar: vol personar-se com acusació particular en el judici de la fallida de la secció de crèdit de l'entitat. En l'assemblea celebrada aquest cap de setmana, una setantena d'afectats han donat llum verda a iniciar el procés legal per presentar-se com acusació particular a través de la plataforma. Entre les altres opcions que hi havia sobre la taula, existia la d'afegir-se a l'acusació popular de la CUP i acceptar el seu oferiment, iniciar una acusació particular a través d'uns representants que actuessin en nom de tota la plataforma o bé fer una passa enrere i no prendre part del procés judicial. Finalment però, la plataforma es personarà de forma col·lectiva. Així doncs, es ratifica l'acord del passat 16 d'octubre, tal com afirma Dani Pallejà, president de la plataforma d'afectats per la Cooperativa de Cambrils.

La provisió de fons per iniciar aquest procés ja ha començat amb la renovació d'adhesions. L'organització espera aconseguir-ne 150. Com a mínim, se'n necessiten 100 que destinin 120 euros per tal de costejar les despeses que suposa aquest procés. En quinze dies està prevista una nova assemblea per debatre dubtes i analitzar el punt en què es troba el procés judicial.

Paraules clau:

Notícies relacionades