Back to top

Els alumnes del Josep Tapiró exposen art al museu de Reus

El Museu Vilaseca acull un recull d'obres dels estudiants que busquen conscienciar sobre les desigualtats al món en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L'Institut Josep Tapiró ha inaugurat una exposició d'art al Museu Salvador Vilaseca. Els autors són els alumnes de secundària del centre, que han estat treballant al llarg del curs diversos temes relacionats amb les desigualtats al món. El projecte final es pot visitar des d'aquesta setmana. 

El Josep Tapiró ha volgut treballar el que s'anomenen Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'agenda 20-30 des de l'art. En concret s'han treballat la lluita contra la desigualtat econòmica al món i també la lluita per aconseguir la igualtat de gènere. Són els alumnes els qui han fet les obres d'art, dibuixos, fotografies, textos, a través de les quals s'han pogut expressar. 

La COVID ha complicat que els alumnes puguin treballar de forma transversal. Al final només han pogut fer-ho pels grups bombolla. La voluntat, amb vista l'any vinent, és treballar altres temes vinculats sempre als objectius de desenvolupament sostenible. 


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades