Back to top

Els alumnes de les escoles de Reus també viuen el Trapezi

Els alumnes de l'escola Els Ganxets de Reus han pogut gaudir d'un espectacle ple de malabarismes i humor en el marc de la celebració del 25è aniversari del Trapezi.

Els alumnes de l'Escola Els Ganxets de Reus s'ho han passat genial amb l'espectacle "White Bottom" de Ramiro Vergaz. Un show que s'engloba dins del programa Trapezi a les Escoles i que ha revolucionat als infants oferint una experiència del tot divertida barrejant música, ball, humor i circ.

trapezi a les escoles

El Trapezi a les Escoles és una manera d'engegar la celebració dels 25 anys de la Fira del Circ de Catalunya a Reus que enguany arriba amb més il•lusió que mai. Daniel Recasens, regidor de Cultura i Educació a l'Ajuntament de Reus, ha declarat que la millor manera d'engegar el trapezi "és en aquest espai, amb la canalla a punt", de fet també ha explicat que els espectacles arribaran a més de 4.000 infants reusencs.

Tant l'espectacle d'en Ramiro Vergaz com el de Guga & Silvia voltaran per 24 escoles reusenques i també es podran gaudir al Trapexic durant el camp de setmana de la Fira, el 15 i 16 de maig.

Imatges: Trapezi


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades