Back to top

Els anticapitalistes critiquen la gestió de la crisi

Diverses entitats socials i sindicats de Reus s'han concentrat aquest dissabte a la plaça del Prim de Reus per denunciar la gestió de la pandèmia i reclamar "que aquesta crisi la paguin els rics"

L'esquerra independentista de Reus s'ha mobilitzat aquest dissabte a la plaça del Prim per donar el tret de sortida a la campanya "Que la crisi la paguin els rics", que han engegat els anticapitalistes en el marc de la línia de treball "La vida al centre".

De manera conjunta, s'ha convocat en 15 capitals de comarca catalanes i també a Castelló. Denuncien que la classe treballadora serà la més perjudicada en aquesta crisi de la covid-19 i assenyalen tant a les grans empreses com a l'administració, per no prendre mesures d'urgència.

A Reus, entitats i sindicats ja han anunciat que una de les seves lluites centrals en els pròxims mesos serà en l'àmbit de l'habitatge. Entre altres causes que consideren que s'han agreujat arran de la pandèmia, han apuntat a l'increment sostingut de la taxa d'atur, la violència masclista i LGTB-fòbica i una crisi de cures cada cop "més aguda", segons el manifest.

Paraules clau:

Notícies relacionades