Back to top

Els bandolers atrauen prop de 15.000 visitants a Alcover

Espectacles originals, ideats només per a la Fira de Bandolers, són el plat fort d'un esdeveniment que cada any atrau milers de visitants i que enguany ha arribat a la dissetena edició. En total s'han organitzat una cinquantena d'actes.
Espectacle a la fira dels bandolers

Durant uns dies, edificis, carrers i places d'Alcover han retrocedit 400 anys enrere per ambientar-se a l'època en què els bandolers habitaven aquestes terres. A través de diverses representacions teatals, es trasllada als visitants l'ambient que es vivia a cavall del segle XVI i XVII i les trifulgues entre dues famílies de bandolers que dominaven la zona: ells Morells i els Voltors.

Les novetats d'enguany han estat un espectacle a càrrec de la companyia de teatre d'Alcover La Resclosa, i l'obertura d'una segona Taverna, la de l'Església Vella, després que l'any passat l'obertura de la Gran Taverna de la Plaça Nova va tenir molt d'èxit.

Després del primer Festival de la Terra de Bandolers, celebrat aquest estiu, la temàtica dels bandolers s'ha consolidat encara més en l'eix principal de la cultura i les festes de la vila d'Alcover.  

Un mercat d'artesania, amb una vuitantena de parades, i algun taller infantil, han complementat la Fira.  

Paraules clau:

Notícies relacionades