Back to top

Els Barcelona Dragons agafen forma

Un mes després que renaixessin els Barcelona Dragons, l'equip ja ha presentat part de la seva plantilla per la Lliga Europea de Futbol Americà d'aquest estiu. El projecte està agafant forma, i a banda dels nous jugadors, els Dragons ja coneixen el calendari de cara a aquesta temporada.

Cada cop queda menys perquè els Barcelona Dragons tornin a competir. L'Estadi Municipal de Reus viurà el retorn de la mítica franquícia el 19 de juny, la data en què es donarà el tret de sortida a la Lliga Europea de Futbol Americà. Els Dragons, encapçalats pel General Manager Bart Iaccarino, estan ultimant la plantilla en el seu retorn a la competició

En la línia defensiva, els Dragons comptaran amb Niko Lester -defensive back molt versàtil-, Justin Francis -defensive end amb passat als New England Patriots de la NFL-, Jordi Brugnani -defensive back amb experiència a Alemanya i Finlàndia-, Giacomo Prati -defensive end o linebacker que també pot jugar com a tight end- i Exavier Edwards -defensive back que pot ocupar altres posicions-.

En el vessant ofensiu, la franquícia ha incorporat Jean Constant -wide receiver que també pot tenir funcions de returner-, Dammy Agbabiaka -quarterback amb bona visió i coneixement del joc-, Jan Raus -offensive lineman que ha estat campió de la lliga txeca quatre vegades consecutives-, Nicholas Moller-Hansen -offensive lineman guanyador de la lliga danesa-, Alejandro Herrero -runningback que destaca per la seva explosivitat i velocitat- i Mario Flores -wide reciver amb experiència a Alemanya-.

Confeccionant l'equip tècnic

Jugadors a banda, els Barcelona Dragons també estan acabant de tancar els entrenadors de l'equip. Adam Rita serà l'entrenador en cap, mentre que en l'aspecte defensiu la franquícia comptarà amb Doug Semones -defensive coordinator-, Marcell Frazier -defensive line coach- i Ricky Lang -defensive back coach-. 

Pel que fa a l'atac, els entrenadors seran Joe Paopao -quarterback coach-, Patrick Wennin -running back coach-, Devin Bullock -wide receiver coach- i Ron Smeltzer -offensive line coach-.  

Ja es coneix el calendari

Els Barcelona Dragons començaran la temporada a l'Estadi Municipal, concretament el dissabte 19 de juny a les 19 h. El primer equip de la Lliga Europea de Futbol Americà que visitarà la instal·lació reusenca serà l'Stuttgart Surge.

barcelona dragons

optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades