Els Barcelona Dragons tornen a guanyar divuit anys després

Els Barcelona Dragons van aconseguir la primera victòria de la temporada a l'European League of Football, després de superar el Berlín Thunder per 48 a 16.

El touchdown de Bertellín i l'extrapoint de Tavecchio a l'inici del duel feien intuir que els Barcelona Dragons podrien aconseguir el primer triomf de la temporada. I així va ser. En el que va ser el millor partit del curs, els d'Adam Rita van superar per 48 a 16 el Berlín Thunder. Tot i que els alemanys es van refer, els Dragons van aconseguir arribar al descans dominant en el marcador (21-16).

A la represa, de nou Bertellin i l'extrapoint de Tavecchio augmentaven la distància en el marcador de l'Estadi Municipal (28-16). La contundència dels Dragons va augmentar a la segona part, ja que van deixar el Berlín Thunder sense anotar ni un sol punt, mentre que els locals van continuar anotant fins al 48 a 16 final. Bertellin per partida doble, Constant fins en tres ocasions, Lucas i Vera van ser els autors dels touchdowns dels Barcelona Dragons.

Tot i la victòria, la franquícia catalana continua quart a la Divisió Sud de l'European League of Football amb un balanç d'una victòria i quatre derrotes.