Back to top

Els Barcelona Dragons volen crear una base d'estudiants-atletes

L'European Football Academy Barcelona Dragons ofereix als joves de 15 a 18 anys l'oportunitat d'entrenar-se en futbol americà, per poder marxar a jugar a l'estranger amb beques d'estudis.

Els Barcelona Dragons tindran la primera acadèmia de l'estat que entrenarà joves d'entre 15 i 18 anys, amb l'objectiu de consolidar la figura de l'estudiant-atleta. El projecte, que es farà a Reus, planteja un acompanyament integral a l'esportista, facilitant-li l'allotjament, els desplaçaments als entrenaments -als camps de les instal·lacions de l'Estadi- i els estudis de batxillerat, batxillerat internacional o doble titulació, de la mà de l'Escola Internacional del Camp
 
El General Manager dels Barcelona Dragons, Bart Iaccarino, ha parlat de "crear petits Dragons pel futur", per tal de consolidar una base de jugadors nacionals. També, de l'oportunitat d'estudiar i preparar-se aquí, per poder aconseguir beques per marxar a jugar als Estats Units i a Mèxic.

Per engegar el projecte, el pròxim 5 de setembre, volen comptar amb una vintena de joves, nacionals i internacionals. Es tracta de la primera escola d'aquestes característiques a l'estat, que ja compta amb el suport de la federació catalana i del Consejo Superior de Deportes.

Paraules clau:

Notícies relacionades