Back to top

Els Barcelona Dragons es volen quedar a Reus més enllà del 2023

El general mànager de la franquícia, Bart Iaccarino, va passar pel programa d'esports de Canal Reus per parlar d'aquesta nova temporada que afronta l'equip a la Lliga Europea de Futbol Americà.

L'espectacle de la Lliga Europea de Futbol Americà continuarà a l'Estadi Municipal aquest 2022 i el pròxim 2023, tal com els hem anat explicant des de Canal Reus. La franquícia liderada per Bart Iaccarino sempre ha expressat la seva satisfacció de poder-se establir a la capital del Baix Camp. Doncs bé, segons ha assegurat el mateix general mànager, el seu desig és que Reus sigui la casa dels Barcelona Dragons més enllà del 2023. "La nostra intenció era poder establir la nostra franquícia aquí, ja que hi estem molt bé", va expressar al Cercle Central de Canal Reus.

"Constant ens ha fet un Figo"

Adam Rita deixarà de ser l'entrenador principal de l'equip i el substituirà Andrew Weidinger. Pel que fa a la composició de la plantilla, Iaccarino va parlar d'alguns dels moviments de la franquícia, marcats per la marxa de Jean Constant a l'Hamburg, "Constant ens ha fet un Figo", va dir. Pel que fa a les incorporacions, va destacar que els fitxatges "poden fer-ho millor que en Jean". Iaccarino espera que amb aquestes arribades, "l'equip sigui més competitiu".

Iaccarino assegura que el primer objectiu de la franquícia és oferir un bon espectacle als aficionats, i esportivament parlant, que l'equip arribi el més lluny possible. El general mànager també va anunciar que llançaran una campanya de màrqueting anomenada "els Dragons juguen a Reus".

Paraules clau:

Notícies relacionades