Back to top

Els barris noten els problemes del servei de la brossa

Els contenidors no es reposen i els cicles de neteja s'allarguen. A més, la maquinària obsoleta provoca que molts cops el servei s'estronqui.
Contenidor cremat

Més enllà de les deliberacions polítiques i després que els sindicats alertessin que les condicions laborals són, ara mateix, precàries, els barris de Reus veuen com el servei de recollida de les escombraries es deteriora.

Aquest cap de setmana, les xarxes socials han bullit de missatges de ciutadans que es queixen del deplorable estat d'algunes bateries de contenidors. Els representants dels veïns de la ciutat ho confirmen i ho atribueixen a les pèssimes condicions amb què es troba la contracta.

Contents amb la feina dels operaris

Els líders veïnals exoneren els treballadors de la responsabilitat. Estan contents amb la seva feina però deixen entreveure, com denunciaven els sindicats de la brossa la setmana passada, que no treballen amb les condicions idonies.

Treballadors de les escombraries

Contenidors trencats i cremats

La zona sud de la ciutat és una de les més afectades per aquesta situació, però també els passejos presenten un estat deplorable en alguns moments del dia. A tot plegat cal sumar-hi l'incivisme de molts veïns, que no deixen les escombraries on pertoca i en els horaris corresponents. Una altra de les problemàtiques més evidents és que la gran majoria de contenidors tenen algun element trencat. Tampoc es reposen aquells que han patit algun incendi.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades