Back to top

Els bars i restaurants de la URV redueixen els preus un 10%

La Universitat Rovira i Virgili ha arribat a un acord amb el Grup Soteras per reduir un 10% els preus dels bars i restaurants dels diversos campus. Això provoca que la URV sigui, de moment, la universitat pública catalana amb els preus més baixos pel que fa a aquests productes.
Reducció preus URV

El preu de tots els productes dels bars i restaurants que el Grup Soteras gestiona als campus de la URV són un 10% més barats. Aquestes reduccions es poden observar des d'aquesta setmana, així com també s'ha dut a terme amb les màquines expenedores dels diversos campus. D'aquesta manera, la URV passa a ser la universitat pública catalana amb els preus més baixos de cafeteria.

"El cafè i els entrepans han baixat entre 10 i 20 cèntims aproximadament. Tots els productes que venem han disminuït de preu i a més, hem introduït un nou tipus de pa per fer els entrepans", explica l'encarregada de la cafeteria del Campus Bellissens de la URV, Jessica Dionisio.

Una reducció que ha estat possible gràcies a la negociació del nou equip de govern amb el grup Soteras, empresa gestora dels establiments de restauració de la URV. L'acció, que fou una de les promeses electorals que la rectora, Maria José Figueres, duia al seu programa, també ve impulsada per la pressió que porta fent el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans des de fa temps.

La disminució dels preus ha acontentat tant a estudiants com a professors. Tot i així, alguns consumidors troben l'oferta un tant escassa. 

"Jo crec que s'haurien de baixar més i tot perquè els segueixo trobant cars. Som estudiants i molts de nosaltres no treballem", expressa l'estudiant Sergi Ribes. De la mateixa manera, l'estudiant Marta Moscardó opina que "tots els combos porten cafè amb bolleria i faltaria algun tipus de combo que portés cafè i entrepà".

La reducció de preus també s'ha exercit sobre els menús de dinar que a partir d'ara costaran 7 euros. Un menú que una gran quantitat d'estudiants consumeixen diàriament.

Paraules clau: