Back to top

Els bombers de Vandellòs II arriben a un pre-acord per la millora del seu conveni

Els bombers que depenen de l'empresa Falck havien convocat una nova vaga des del passat divendres amb piquets informatius a les portes de la central nuclear.

Els bombers de Falck que operen a les centrals nuclears d’Ascó i de Vandellòs estan en vaga des de divendres per exigir un conveni digne a la direcció de l’empresa. Una petició que arrosseguen des de l'any 2020, quan el conveni va caducar i van començar les negociacions per a millorar les condicions. 

Després de diverses propostes per part de l'empresa amb lleugeres millores d'aquest conveni, unes propostes que no s'adequaven a les peticions, els treballadors tornaven a la vaga altra vegada el passat divendres, celebrant quatre jornades amb piquets informatius a les portes de la central de Vandellòs. 

A l'espera de l'assemblea de treballadors 

Aquest dimarts a la nit, segons ha pogut conèixer Canal Reus, el comitè de treballadors ha arribat a un preacord amb l'empresa. Un preacord amb què, de moment, han decidit aturar la vaga. Tot i això, encara es desconeixen les condicions de millora que haurien pactat, ja que el comitè ha d'informar, en primera instància, tots els treballadors. Serà en assemblea quan votaran si accepten aquestes millores o, al contrari, si continuen amb les protestes com porten fent des del 2020. 

Paraules clau:

Notícies relacionades