Back to top

Els Bons Cambrils, exhaurits

L’Ajuntament ja està treballant pel llançament de dues noves campanyes de Bons Cambrils.

En només 11 dies ja s’han exhaurit tots els Bons Cambrils que va posar en circulació el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils el passat 3 de maig per reactivar l’economia del municipi.  

A dia d’avui ja hi ha 150 negocis adherits, entre comerços, restaurants i empreses de serveis i ja s’han realitzat un total de 2.105 compres amb Bons. Els establiments que encara no s’hi hagin adherit, ho poden fer fins a la finalització de la campanya el 31 de maig. Es poden consultar els negocis adherits al web https://bons.cambrils.cat, a l’apartat Establiments adherits.  

Dues noves campanyes

El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha avançat que l’Ajuntament ja està treballant pel llançament de dues noves campanyes de Bons Cambrils. La previsió és que una es posi en marxa coincidint amb la tornada a l'escola i l'altra per dinamitzar la campanya de Nadal. 

La campanya dels Bons Cambrils s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de  Reus. L’objectiu és dinamitzar els sectors del comerç, dels serveis i de la restauració, per fer front a les conseqüències de la crisi generada per la pandèmia. 

Aquelles persones que encara no hagin fet ús dels seus Bons, podran bescanviar-los per una compra mínima de 15 euros. És a dir, un Bo serà per a una compra mínima de 15 euros, 2 Bons per a una compra mínima de 30 euros, 3 Bons per a una compra mínima de 45 euros i 4 Bons per a una compra mínima de 60 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades