Back to top

Els Bons Cambrils s'activaran el 3 de maig

El consistori cambrilenc planteja fins a tres edicions d'aquests bons comercials, que estaran dirigits tant a la ciutadania com als visitants.

El 3 de maig és la data fixada per iniciar els Bons Cambrils, una eina econòmica que busca dinamitzar el teixit comercial d'aquesta ciutat de la Costa Daurada. En una primera edició, s'han destinat 100.000 euros d'injecció directa i estaran dirigits tant als ciutadans cambrilencs com als visitants, amb la voluntat d'arribar al màxim de població possible. 

Es tracta d'un projecte econòmic que compta amb el suport de les diferents entitats comercials del municipi, que es mostren esperançats amb aquesta iniciativa que s'allargaran durant tot el mes de maig. 

Quatre vals de cinc euros cadascun

El sistema és idèntic al que va aplicar Reus durant el 2020: cada persona podrà descarregar fins a 4 vals per un valor de cinc euros cadascun. Aquesta primera edició s'allargarà fins a finals de maig, amb la voluntat d'activar una segona edició l'abans possible amb una partida pressupostària idèntica de 100.000 euros. Al programa La Comarcal de Canal Reus, el regidor de Promoció Econòmica Oliver Klein no ha descartat que fins i tot es plantegi una tercera edició de cara al Nadal de 2021, que es podria realitzar amb el romanent municipal.

Abans d'engegar la campanya però, cal que els comerços interessats s'hi adhereixin de forma gratuïta. Per això, durant el mes d'abril es farà una crida als negocis cambrilencs a través de les entitats comercials per participar en aquesta proposta. Per fer-ho, s'hauran de donar d'alta al portal bons.cambrils.cat, que de moment, encara està inactiu. 
De tot plegat n'ha parlat el regidor Oliver Klein a La Comarcal, una conversa que podran veure sencera aquest dimecres a les 21.30h a Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades