Back to top

Els Bons Cambrils tornaran al setembre

L'ajuntament destinarà 100.000 euros a promocionar el comerç de la ciutat

Els Bons Cambrils tornaran al mes des de setembre amb una destinació de 100.000 euros per part de l'ajuntament. Coincidint amb l'inici de l'etapa escolar i després de l'èxit de la primera edició, els descomptes tornaran a la ciutat des de l'1 al 30 de setembre amb la intenció de dinamitzar el sector comercial, de serveis i de l’hostaleria del municipi.

En aquesta segona edició, el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils destinarà un total de 100.000 euros en forma de bons de 5 euros de descompte per bescanviar als establiments adherits. La campanya s’adreça a la ciutadania de Cambrils i visitants majors de 18 anys. Les persones interessades es podran descarregar els Bons i començar a gaudir dels descomptes en les seves compres a partir de l’1 de setembre.

4 Bons per ciutadà

La campanya comptarà amb un total de 20.000 Bons de 5 euros i cada persona es podrà descarregar 4 Bons des del web, on també es podrà consultar la llista d’establiments adherits. Els Bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que se sol·licitin i caldrà mostrar-los a l’establiment.

Cada val de descompte es podrà bescanviar per a cada compra superior a 15 euros. És a dir, que per a fer servir els 5 euros de descompte s'haurà de fer una compra mínima de 5 euros. Per a gastar 2 Bons s'haurà de fer una compra de 30 euros i així, successivament.

Els establiments interessats ja es poden adherir a la campanya

Els establiments que es vulguin adherir a la campanya hauran de registrar-se a partir del 16 d'agost en aquest enllaç, omplint el corresponent formulari. Els negocis que es poden adherir en aquesta segona campanya són: agències de viatges, apartaments turístics, basars, calçats, clíniques d’estètica, complements, electrònica, escoles d’idiomes, escoles de dansa, esports, ferreteria, floristeria, hotels, joguines, joieria, llar i decoració, llibres i papereria, mascotes, moda, òptica, paradistes del mercat municipal de Cambrils, perfumeria i cosmètica, perruqueria i estètica, petits establiments d’alimentació, reparacions electròniques i tèxtils, restauració i venda al detall de productes de motor.

Els establiments participants han d’estar registrats a la base de dades d’activitats de l’Ajuntament de Cambrils i estar al corrent de les obligacions tributàries amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària; la Tresoreria General de la Seguretat Social, i l'Ajuntament de Cambrils.

La primera edició va comptar amb 157 negocis adherits i va tenir un impacte econòmic de 283.000 euros. Es van realitzar un total de 6.000 compres amb un import de tiquet mitjà de 61,85 euros. En aquella ocasió, els Bons es van esgotar en només 11 dies.

Paraules clau:

Notícies relacionades