Back to top

Els bons per a turistes i visitants hauran d'esperar

Les mesures restrictives de la Generalitat i l'increment de casos a la ciutat han obligat a l'Ajuntament ha frenar la posada en marxa de la segona fase dels Bons Reus. Uns descomptes que, en aquest cas, s'obrien també a la gent de fora vila. 

Després que l'Ajuntament hagi fet un balanç molt positiu de la primera edició dels Bons Reus, amb més de 60.000 bons descarregats que encara es poden utilitzar fins l'1 de novembre, el que es preveia era iniciar la segona fase. 

I és que en un primer moment es va voler donar una ajuda als reusencs per poder fer front a compres i així dinamitzar l'economia. Però de seguida es va plantejar obrir-ho a la gent que pugui venir a comprar esporàdicament a la ciutat i també als turístes. Uns nous Bons Reus que havien de llençar-se aquest mes d'octubre però que davant la situació pandèmica a la ciutat i el fet que bars i restaurants estiguin tancats a tot Catalunya s'han hagut de posposar. 

Des de l'Ajuntament també encaren la campanya de Nadal amb la voluntat de dinamitzar el comerç però conscients que les condicions que hi pot haver al desembre són, a hores d'ara, imprevisibles

Enrevista: Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat


kia

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades