Back to top

Els botiguers aposten per una nova campanya de Bons Reus per aquest hivern

Riuades de gent pel centre de Reus posen en evidència l'èxit de la campanya dels Bons Reus. Els comerciants parlen de futures campanyes, i alguns situen la propera a principis de febrer. Però l'Ajuntament ho ha desmentit.

Si bé en aquests moments Reus està en plena campanya dels Bons de Tardor, que s'ha presentat com la darrera de l'any perquè s'ha fusionat amb la de Nadal duplicant el nombre de bons, alguns botiguers parlen d'una possible nova tongada abans que acabi l'hivern, l'Ajuntament, però, ho ha desmentit.

Des dels establiments comercials i de restauració que s'han adherit a la campanya afirmen que és molt positiva perquè incentiva la compra i el consum, i això suposa un impuls econòmic per aquests sectors que s'han vist molt perjudicats per la pandèmia.
La campanya dels bons ha estat molt ben rebuda tant pels botiguers i restauradors com pels clients que es beneficien de grans descomptes.

Encara hi ha bons disponibles

L'actual campanya de Bons Reus, que va arrencar el passat 18 d'octubre, encara té bons disponibles que es poden adquirir a través de la pàgina web bons.reus.cat o als punts habilitats: al Gaudí Centre, a l'oficina de Turisme, situada al carrer Sant Joan, o al punt d'informació de la Plaça del Prim. La campanya finalitzarà el 22 de novembre, i els bons s'han de descarregar abans del dilluns 8 de novembre.

En aquesta campanya s'ofereixen 80.000 bons de 5€, el que suposen 400.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades