Back to top

Els botiguers surten al carrer per intentar salvar la temporada

La campanya "Les botigues al carrer", que apropa el comerç local als ciutadans, ha arrancat aquest dimecres i s'allargarà fins dissabte. Els botiguers esperen poder salvar la temporada de rebaixes amb les vendes d'aquests dies.
L'estand d'una de les botigues al carrer

Un any més es repeteix la imatge d'estands al carrer amb productes en oferta i liquidació. La 16a edició de la campanya "Les Botigues al carrer" ha arrancat aquest dimecres i, fins dissabte, el comerç local de reus estarà al carrer per oferir més proximitat als seus clients. Es tracta d'una iniciativa que cada any és ben rebuda pels comerciants. "L'objectiu és treure estocs, apropar-te a gent que no passa mai per la botiga",  assegura Raul Sáez, botiguer. En aquesta línia, la també comerciant Yolanda Carrillo comparteix que aquests quatre dies són bons per recuperar vendes.

Aquesta campanya té seguidors fidels, així ho assegura la botiguera Maria Àlvarez: "hi ha un públic que només ve per la paradeta, són clients de cada any".

La 16a edició de "Les Botigues al Carrer" arriba després d'una temporada de rebaixes que pel comerç local ha estat fluixa. Per això, veuen aquests 4 dies com una oportunitat per salvar el balanç de vendes. "La temporada de febrer ha estat molt baixa, així estem donant una oportunitat al centre de Reus", expressa Cristina Parra, botiguera.

La campanya ha arrancat tímidament aquest dimecres, però tot i això les perspectives dels botiguers són bones.

Paraules clau:

Notícies relacionades