Back to top

Els busos urbans de Reus, gratuïts fins al 26 d'abril

Es volen evitar desplaçaments de la ciutadania per minimitzar riscos de contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia
bus

L'Ajuntament de Reus ha acordat prorrogar fins al 26 d'abril la gratuïtat del transport urbà de passatgers de la companyia municipal d'autobusos Reus Transport, que inicialment estava fixada fins al dia 19.

La decisió s'emmarca en les mesures econòmiques i socials adoptades per l'Ajuntament per minorar els efectes de l'emergència sanitària entre la ciutadania, especialment els més vulnerables.

Mesures de prevenció

Reus Transport ha adoptat diverses mesures preventives des del decret d'estat d'alarma; i ha reduït les freqüències diàries del servei de bus urbà als horaris habituals dels diumenges i festius.

Es vol evitar així desplaçaments de la ciutadania per minimitzar riscos de contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia. Igualment, l'aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones, i s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades