Back to top

Els càlculs per l'ascens

El Reddis pot ser equip de Primera Catalana aquest mateix cap de setmana. Això sí, per ser-ho, caldrà que els resultats acompanyin.

El somni de la Primera Catalana és a tocar. El Club de Futbol Reddis està fent una fase d'ascens impecable, sumant 16 punts gràcies a cinc victòries i un empat. Uns números que permeten que els de Marc Carrasco puguin pujar de categoria aquest mateix diumenge. Això sí, el resultat del Cambrils-Tortosa de dissabte ha d'acompanyar. 

Els números

Amb la premissa que el Reddis ha de guanyar tant sí com no contra la Canonja per tenir opcions de ser de Primera aquesta setmana, els de Marc Carrasco necessiten que el Tortosa empati o perdi en el seu duel contra el Cambrils Unió. Aleshores, el marge de punts entre reusencs i tortosins serà prou ampli per celebrar l'ascens a l'Estadi.

En canvi, si el Tortosa guanya a Cambrils, els roigs-i-negres no podran pujar a Primera. Això sí, ho podria deixar encarrilat per aconseguir l'ascens el diumenge 22, també a casa, contra l'Aldeana. Sigui com sigui, sembla que l'ascens del Reddis a la Primera Catalana és qüestió de dies.

Paraules clau:

Notícies relacionades