Back to top

Els calendaris del Reus FCR i la Fundació Futbol Base Reus pel curs 23/24

Ja es coneixen els partits dels dos primers equips de futbol de la ciutat. Tot seguit repassem els inicis i finals de curs, i també alguns dels partits més destacats de la temporada.

El Reus FCR començarà el curs 2023/2024 a l'Estadi, rebent l'Escala (10 de setembre). Entre els duels destacats, hi trobem els enfrontaments provincials contra la Pobla de Mafumet (jornades 5 i 22) i davant la Rapitenca (jornades 14 i 31). Un dels plats forts abans de Nadal serà la visita del Prat a l'Estadi (jornada 13), mentre que l'Hospitalet i l'Olot passaran per Reus més endavant (jornades 27 i 29). Tots tres són clars candidats a l'ascens. La temporada acabarà el 12 de maig del 2024, amb la visita del Girona B a l'Estadi.

Pel que fa a la Fundació Futbol Base Reus, el debut arribarà visitant el camp del Verdú (10 de setembre), mentre que la setmana següent s'estrenarà a casa rebent el Cambrils, en el derbi del Baix Camp. El Morell i el Calafell seran els altres dos representants provincials a la categoria. A finals d'octubre i principis de novembre les roigs-i-negres se les veuran contra el Sants i el Barça C, dos equips cridats a estar a la part alta de la classificació. La lliga que acabarà el 9 de juny del 2024 amb la visita del Women's Soccer School al Municipal.

Els calendaris complets

Paraules clau:

Notícies relacionades