Back to top

Els càmpings de la Costa Daurada esperen un 80% d'ocupació per Setmana Santa

L'Associació de Càmpings Costa Daurada i Terres de l'Ebre asseguren que el 80% dels càmpings del territori obriran aquesta Setmana Santa.

Els càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre obtindran unes dades molt positives d'ocupació, gràcies a part de l'aixecament de la reducció de la mobilitat comarcal. Segons Mireia Sans, portaveu de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada, el 80% dels càmpings del territori estan operatius i s'esperen unes dades d'ocupació entre el 70% i el 80%. Encara que, Sans assegura que l'objectiu i l'èxit de la campanya de Setmana Santa serà que les bones dades covid, que actualment es registren, es mantinguin després de les vacances. D'altra banda, la portaveu assegura que són optimistes de cara a la temporada d'estiu gràcies a la incorporació del passaport sanitari per als turistes estrangers.

No obstant això, Alenjandro Giménez, director Playa Montorig Camping Resort, preveien que la campanya de vacunació seria molt més ràpida, però, afortunadament, des de la reducció de les restriccions han notat un creixement de la demanda i que les reserves s'han multiplicat considerablement.

Paraules clau:

Notícies relacionades