Back to top

Els campistes aposten pel Baix Camp

Molts campistes d'arreu de l'Estat escullen els càmpings del Baix Camp per passar-hi les vacances. Una opció econòmica per a les famílies nombroses i ideal per gaudir de la zona mediterrània. Els campistes no es tiren enrere malgrat la coincidència del Mundial de futbol o la situació política catalana.
Els campistes aposten pel Baix Camp

D'arreu de Catalunya, de Navarra o del País Vasc. Són moltes les famílies que trien càmpings del Baix Camp per instal·lar-s'hi amb les seves caravanes i passar-hi les vacances. Una opció econòmica per aquelles famílies nombroses que en comptes d'un hotel, opten per conviure enmig de la natura i la llibertat.

Bona part dels campistes prefereixen passar l'estiu a la nostra comarca en comptes d'anar al nord per l'afavoridor clima mediterrani. I és que no hi ha millor manera de crear conjunt familiar que anant a un càmping amb platja, piscina i instal·lacions perquè la canalla jugui i s'ho passi bé.

Tot i coincidir la temporada amb el Mundial de futbol o la situació política actual del país, les famílies no deixen d'aprofitar l'estiu per a gaudir-lo junts.

Paraules clau:

Notícies relacionades