Back to top

Els carrers ja s'omplen de circ amb el Trapezi

La Fira del Circ de Catalunya ja ha començat i ho ha fet en l'acte inaugural a Cal Massó i al Parc de la Festa

La ciutat de Reus ja està immersa d'un ambient totalment cirquense amb la Fira Trapezi que ha donat el tret de sortida a Cal Massó, en una inauguració oficial i protocolaria amb diverses personalitats i les directores del certamen.

De seguida, però s'ha passat a l'acció amb un petit tastet del show de l'artista José Luis Redondo. Un cop acabat l'acte, les atencions s'han centrat al Parc de la Festa on s'han habilitat tres espais diferents, una carpa, una grada i la pista per acollir espectacles de diferents formats. En aquesta ocasió el públic ha pogut veure Rouge Nord de la companyia Cirque Pardi!, Happy Apocalypse To You de Les Enfants Sérieux i Winter de la companyia My!Layka.

Consulta tota la programació

En les darreres edicions ja s'ha pogut veure com la Fira Trapezi no només tenia la voluntat d'apropar el circ al públic en general sinó també que volia servir de punt de trobada per a companyies, artistes i professionals del circ. Un objectiu important tenint en compte que a Catalunya no hi ha estudis superiors de circ i això fa que molts artistes hagin d'anar a altres països per poder dedicar-se professionalment a aquesta disciplina.

Paraules clau:

Notícies relacionades