Back to top

Els casals d'estiu del Reus Deportiu es recuperen després de la pandèmia

Els infants de Reus gaudeixen de la seva segona setmana dels casals d’estiu oferts pel Reus Deportiu.

Com cada estiu, el mes de juliol s'inicia amb el lleure característic de Reus. Després de les restriccions per la pandèmia, els casals d'estiu del Reus Deportiu es recuperen gràcies als més de 150 infants que hi participen. Tot i això, el coordinador dels cursos, August Villamayor, afirma que les dues primeres setmanes de juliol són les que tenen més demanda. 

Els dies de casal es van iniciar el passat dilluns 27 de juny i tenen una durada total de 5 setmanes, fins al dia 29 de juliol. De dilluns a divendres i de 8:00 a 14:00h es presenta una oferta de casals molt variada. Els nens i nenes conclouen sempre els esports i les activitats diàries combatent la calor amb activitats aquàtiques a la piscina exterior.  

Els campus

El campus d'hoquei patins permet als 34 infants que hi participen millorar progressivament la seva tècnica i la tàctica individual, mentre que els 60 de bàsquet la perfecciona i disputa competicions. Els 36 nens i nenes del campus tennis i pàdel compten amb la pràctica dels esports i d'altres jocs i activitats intel·lectuals, físiques i socials.

Finalment, el casal multiesport d'estiu és el més variat. 33 infants realitzen tallers, manualitats i jocs didàctics, musicals i pre-esportius com, per exemple, la rítmica. 

Paraules clau:

Notícies relacionades