Back to top

Els castellers hauran d’esperar per enfaixar-se

Les colles castelleres també han vist truncada l’inici de les respectives temporades per culpa de l’epidèmia del coronavirus. Hem volgut saber com estan vivint aquests dies les dues colles del Baix Camp, els Xiquets de Reus i els Xiquets de Cambrils.
xiquets reus

Els castellers encara trigaran uns dies a enfaixar-se de nou. El coronavirus ha fet acte de presència just quan moltes colles començaven a assajar per la nova temporada.

Els Xiquets de Reus, sense anar més lluny, han hagut de suspendre de moment la seva diada, que havia de servir per encetar la tornada al pati.

Una situació diferent a la qual es trobaven els Xiquets de Cambrils, qui encara no havien pogut assajar després de la temporada passada. A l’espera de veure com evoluciona la situació, tenen clar que pot tenir conseqüències econòmiques per la colla.

Pendents de l'evolució de la Covid-19

Més enllà de la part econòmica, enguany és any de concurs, un escenari que amb la pandèmia encara present, pot tenir una incidència directa. Tot dependrà del moment en què puguin començar els assajos i com evolucioni tot plegat.

Malgrat tot, aquests dies de confinament, les famílies castelleres no s’aturen. A través de les xarxes socials, conserven el caliu i la rauxa que els caracteritza. Amb les indicacions de les administracions sanitàries ben presents, les colles van comptant els dies per poder tornar a fer pinya ben aviat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades