Back to top

Els cellers de la demarcació porten els seus vins a Cambrils

Una de les altres cites a tenir en compte aquest cap de setmana es troba a Cambrils, on avui divendres s'inaugura la desena Mostra del Vi i la Gastronomia al Parc del Pescador.
vi

Una dècada, vint-i-cinc cellers i tres dies de Cambrils, entrada al País del Vi. Són algunes de les xifres que s'extreuen de la Mostra de Vi i Gastronomia de Cambrils, que s'enceta aquest divendres a la tarda i que s'allargarà durant tot el cap de setmana. Les denominacions d'origen del territori tarragoní veuen amb bons ulls aquesta iniciativa, en la qual també hi seran presents restauradors. De fet, una de les apostes que es mantenen són les iniciatives lúdiques i els showcookings, però també hi ha novetats previstes, com ara xerrades culinàries. Molts cellers presents a la mostra repeteixen d'altres edicions, però només un no ha fallat a cap cita. Es tracta del Celler Ronadelles, qui veu Cambrils com una plaça gastronòmica de primer nivell. Ho ha explicat Jaume Giral, propietari del celler, al programa d'aquesta setmana Avui Cambrils

Enguany, per acostar la mostra a més públic, la fira tindrà un horari més ampli, obrint d'onze del matí a tres de la tarda i de sis de la tarda a onze de la nit. Durant el cap de setmana, més enllà de menjar i vi, també es podrà gaudir de bona música i activitats culturals gratuïtes, com és el cas de tallers infantils de cuina saludable. A més, en aquesta desena edició se celebrarà la final del Vermuting, on els sis finalistes dels millors plats i tapes amb vermut es disputaran el premi de 1.000 euros atorgat per vermuts Miró. Una final que tindrà lloc diumenge a la tarda a l’escenari nord del parc.

Paraules clau: