Back to top

Els centres cívics de Reus donen la benvinguda a l'estiu

La nova programació inclou un gran ventall d'activitats que donen el tret de sortida aquest divendres 10 de juny amb una cercavila musical pels carrers de Reus.

La xarxa de Centres Cívics ha preparat per aquest mes de juliol una completa programació setmanal. Les temàtiques seran les habituals en les activitats dels centres cívics: música, cuina, tallers, ball i dansa, esports, etcètera.  Hi haurà elaboració de gelats, taller d’espardenyes, lettering, ceràmica, etc. En l’àmbit esportiu ioga, dansa, meditació, marxa nòrdica, coreografies, etcètera.

També hi haurà activitats organitzades en col·laboració amb altres departaments de l’Ajuntament com Salut Pública, Joventut, Pla Educatiu d’Entorn, Museus o Esports. És el cas del programa Temps per cures, amb Salut i Ciutadania; les aules d’estudi amb monitoratge amb el Pla Educatiu d’Entorn o la ruta Esmorzar al Pi del Burgar amb la regidoria d’Esports. Amb Joventut s’organitzaran tallers de dansa, de vídeo, de lettering, fotografia digital, il·lustració i còmics, etc.

Les inscripcions es podran fer a partir del mateix dia 10 al web inscripcions.reus.cat.

Festa per tancar el curs i donar la benvinguda a l'estiu

La nova programació dona el tret de sortida aquest divendres amb una cercavila musical de la mà de la batucada Bombastik i l'animació del grup de teatre Els Rebullits. Per altra banda, des de la Xarxa de Centres Cívics també ha programat la Festa d'Entitats on cada entitat realitzarà un taller, obert a tothom amb actuacions i demostracions de les entitats ubicades al centre. El proper 15 de juny se celebrarà al Centre Cívic Llevant, mentre que l'endemà, dia 16 serà el torn de la Nit d'Entitats al Centre Cívic Migjorn.

La nova programació i els actes no són l'única novetat dels centres cívics. La xarxa també estrena logotip obra del dissenyador gràfic Jordi Romero, que recorda a una rotllana i també s'inspira en la rosa de Reus i la Rosa dels Vents.
 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades