Back to top

Els Centres Cívics de Reus estrenen programació amb més de 150 propostes

La Xarxa de Centre Cívics de Reus ha elaborat un programa que oferirà fins a 150 cursos presencials, 8 tallers en línia i 27 activitats gratuïtes.

Les activitats tornen als Centres Cívics de la ciutat però acompanyades de les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19. En el que és un començament de curs atípic, la Xarxa de Centres Cívics de Reus vol apostar per un programa divers amb un total de 150 activitats que manté l'essència d'altres anys.

La regidora de Servei Socials a l'Ajuntament de Reus, Montserrat Flores ha explicat que es podran fer activitats des de l'àmbit d'idiomes, passant per tallers d'autoconeixements o activitats esportives, sempre però amb totes les mesures adaptades a la situació actual.

Montserrat Flores, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals

L'objectiu principal d'aquest programa és que la ciutadania pugui retornar a l'activitat col•lectiva i refer les relacions socials després d'un període difícil com ha estat el confinament. Segons Flores, "per higiene mental, social i col•lectiva, les persones  necessitem relacionar-nos, escoltar-nos i conèixer-nos entre nosaltres".

Novetats

La novetat d'enguany és la implantació de nous cursos telemàtics que aniran des d'anglès fins a maridatge de vins. Les inscripcions es podran realitzar fins al 30 de setembre  preferentment per internet o via telefònica, o presencialment a les consergeries del centre cívic, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h., en el cas que no siguin possibles les altres vies. Les activitats iniciaran a mitjans d'octubre.

Inscripcions aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades