Back to top

Els centres comercials de Reus, esperançats amb l'APEU

Confien que el projecte pot ajudar a revolucionar i revitalitzar el sector del comerç a Reus.

Les Àrees de Promoció Econòmica Urbana continuen sumant suports. Si fins al moment, a la capital del Baix Camp El Tomb de Reus era una de les principals entitats que havia apostat per aquest projecte, a poc a poc s'hi van afegint altres agents. És el cas dels centres comercials de la ciutat, que es mostren esperançats envers el desenvolupament dels APEU, les àrees de promoció econòmica urbana, tal com assegura Pau Salvadó, president d'El Pallol.

L'altre equipament de la ciutat, La Fira Centre Comercial, té la mirada fixada en un futur APEU a la zona nord de la ciutat. De fet, consideren que pot ser un revulsiu per al conjunt del sector segons apunta Mayte Forján, gerent La Fira Centre Comercial.

La iniciativa es troba en aquests moments en una fase molt inicial i pendent de la burocràcia de les administracions superiors. Des dels centres comercials reusencs però, celebren que s'hagi desencallat després d'anys aturat. La ciutat de Reus vol ser pionera a escala catalana i porten anys reclamant aquesta eina per revitalitzar el comerç de la ciutat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades