Back to top

Els Cinemes Axion de Reus tornen a obrir les seves portes

Els Cinemes Axion de La Fira Centre Comercial posen de nou a l’abast del públic la seva cartellera i garantiran el compliment de les normes de seguretat i higiene

Després del període de restriccions a tota la oferta d’oci, derivada del Covid i el posterior confinament, la ciutat de Reus recuperarà a partir de demà divendres la seva única oferta de cinemes ubicats a La Fira Centre Comercial.

Serà amb a reobertura dels Cinemes Axion de la Planta Segona que posen de nou a l’abast del públic la seva cartellera i que garantiran en tot moment el compliment de les normes de seguretat i higiene.

La reobertura dels cinemes de La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, permet a la ciutat de Reus i a la seva àrea d’influència d’un servei d’oci necessari i molt demandat.

Les primeres estrenes previstes a partir d’aquest divendres 7 de d’agost als cinemes Axion són les pel·lícules !Que suene la música!, Scooby, The Way Back i Padre no hay más que uno 2.

Paraules clau:

Notícies relacionades