Back to top

Els clàssics arriben al Fortuny de la mà de l'Orquestra Camerata XXI

Hi intervindran la violinista Maria Florea i la il·lustradora reusenca Alina Ballester, que anirà dibuixant en directe les diferents escenes

La Fundació del Teatre Fortuny de Reus i l'Orquestra Camerata XXI Ciutat de Reus organitzen un concert extraordinari al Teatre Fortuny de la ciutat pel dia 25 de febrer, a les 20:30 h. En aquesta ocasió el concert, que s'ha titulat "Nit dels Clàssics", es dedica a obres i autors cèlebres que 300 anys després continuen sent himnes intemporals.

Obrirà el programa la Petita Serenata Nocturna de Mozart, de caràcter lleuger i a la vegada efectiva, immediatament reconeixible després de les tres primeres notes. Música pensada per una vetllada qualsevol i que s'ha convertit en una de les obres més reproduïdes de la història. A continuació, "Les Quatre Estacions", d’Antonio Vivaldi, una descripció musical d’allò més inspirada i màgica de diferents poemes que dibuixen escenes de les diferents èpoques de l’any. Des del despertar dels ocells a la primavera, a l’escalfor d’una llar de foc a l’hivern, passant per les tempestes d’estiu i el dansar de les fulles seques a la tardor.

L’Orquestra Camerata XXI estarà acompanyada a l’escenari per la violinista Maria Florea i la il·lustradora reusenca Alina Ballester, qui interactuarà amb l’orquestra en directe dibuixant les diferents escenes de cada estació al ritme de la música. Així, aquesta proposta interdisciplinar posa el focus en el caràcter i les emocions que desprenen aquestes obres icòniques. 

Entrades

El concert tindrà lloc al Teatre Fortuny el dissabte 25 de febrer a les 20:30 h. Les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina web del Teatre Fortuny i presencialment a la Taquilla del Teatre. El preu de les entrades és de 18 €, 15 € i 12 €.

Paraules clau:

Notícies relacionades