Back to top

Els clubs esportius esperen la reobertura dels equipaments

L'Ajuntament ha decretat el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals fins, com a mínim, el pròxim sis de setembre. Aquestes restriccions fan que els clubs que feien ús dels equipaments públics, no puguin entrenar.

La xarxa municipal d'equipaments esportius, que complementa una vintena de zones de joc a l'aire lliure amb els polilleugers i el Pavelló Olímpic Municipal, estaran tancats fins al 7 de setembre segons les noves restriccions aprovades per frenar els casos de COVID-19 a Reus.

Diverses entitats de la ciutat es veuen afectades per aquesta situació. El Club Voleibol Reus havia iniciat la pretemporada a la platja de Cambrils, fins que la setmana passada va començar a entrenar al polilleuger de l'Alberich i Cases i, amb la nova conjuntura, es veuen obligats a parar els entrenaments.

Des del club són plenament conscients de la situació actual de la ciutat i anteposen la salut per davant de qualsevol activitat

Els clubs esportius esperen la reobertura dels equipaments

Altres entitats com la Fundació Futbol Base Reus també han hagut de suspendre els entrenaments fins a nou avís mentre que el Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus, no podrà iniciar la pretemporada fins, com a mínim, el pròxim 6 de setembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades