Back to top

Els clubs esportius de la ciutat tanquen portes pel coronavirus

El cap de setmana ha deixat una imatge insòlita: les instal•lacions del Reus Deportiu, el Club Natació Reus Ploms i el Club Tennis Reus Monterols buides.
Imatge de la pista Joan Sirolla del Club Natació Reus Ploms

L'escenari d'un dissabte corrent al matí no s'assembla en res al d'aquest cap de setmana les instal·lacions esportives dels clubs de la ciutat.

Pistes, pavellons i aparcaments completament buits, un fet que només passa dos cops l'any: el 25 de desembre i l'1 de gener.

Les mesures imposades pel Govern Espanyol per frenar el contagi del coronavirus han obligat a tots els clubs esportius de Reus a tancar. Preocupats més enllà de l'impacte econòmic que això pot generar, aquests s'amoïnen més pels calendaris de competicions i pels seus treballadors.

Imatge de l'aparcament buit del Club Tennis Reus Monterols
Imatge de l'aparcament buit del Club Tennis Reus Monterols

El Club Tennis Reus Monterols es troba en plena celebració del seu cinquantè aniversari i ha hagut d'anul·lar un dels actes estrella de l'any: l'ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz 2020.

Un calendari molt complicat

La mateixa situació es viu al Reus Deportiu. El personal ha aprofitat per fer tasques de neteja. Tot resta tranquil, però la preocupació es palpa entre la directiva, ja que el primer equip d'hoquei patins no té dates disponibles per jugar totes les competicions ajornades.

Imatge de l'aparcament buit del Reus Deportiu
Imatge de l'aparcament buit del Reus Deportiu

Aquest dissabte s'havia de disputar el partit entre el Reus Deportiu Miró i l'Amatori Wasken Lodi que decidia el cap del Grup A de la Lliga Europea, i, si tot queda així, els de Jordi Garcia no tindran el factor pista a favor als quarts de final.

Imatge de la pista d'hoquei buida del Club Natació Reus Ploms
Imatge de la pista d'hoquei buida del Club Natació Reus Ploms

El Club Natació Reus Ploms no és optimista davant d'aquesta restricció i preveu que s'allargui més del previst, però la seva màxima preocupació és la salut dels seus socis.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades