Back to top

Els clubs de l'EHCA no s'inscriuran a la Lliga Europea 2021/2022

L'Associació Europea de Clubs d'Hoquei Patins, que inclou el Reus Deportiu Miró, vol coorganitzar la Lliga Europea però no ha estat reconegut per la World Skate.

Els clubs que formen l'EHCA no s'han inscrit a la Lliga Europea de la temporada vinent. En un comunicat, l'Associació explica que la decisió s'ha pres per "unanimitat en l'Assamblea General realitzada el 16 de juliol" i després de les "diverses reunions que han mantingut la World Skate Europe-Rink Hockey, la World Skate Rink Hockey i l'EHCA".

L'EHCA assegura que "el comitè de la WSE-RH no s'ha pronunciat sobre el reconeixement de l'EHCA com a coorganitzadora de la Lliga Europea, i a hores d'ara, es desconeixen les característiques de la màxima competició europea de l'any vinent". Tot i això, mantenen les opcions d'arribar a un acord amb la WSE-RH. 

L'Associació expressa en el comunicat que "tenen la voluntat d'organitzar la Lliga Europea amb el segell de la WSRH i la WSE-RH", però que "està preparada" per iniciar una "competició pròpia a partir del mes de setembre, amb els clubs que formen l'EHCA i aquells equips que s'hagin guanyat esportivament la participació en la Lliga Europea". 

Paraules clau:

Notícies relacionades