Back to top

Els clubs de l'EHCA renuncien a jugar la Lliga Europea

La Lliga Europea es queda sense els dotze grans clubs del continent, que han renunciat a disputar la competició aquesta temporada.

Ja és una realitat i no hi ha marxa enrere: els dotze clubs de l'EHCA (Reus, Noia, Liceo, Barça, Caldes; Sporting, Benfica, Porto, Oliveirense, Barcelos; Saint-Omer i Forte dei Marmi) han renunciat a disputar la Lliga Europea d'aquesta temporada. Així doncs, el sorteig de demà de la màxima competició continental només comptarà amb el Tomar i el Valongo portuguesos; el Lodi, el Trissino i el Sarzana italians; La Vendeenne i el Coutras francès i el Diessbach suís. És a dir, que la Lliga Europea perd tot al·licient possible.

Tot plegat arriba després d'un estira-i-arronsa constant entre la World Skate Europa i l'EHCA, que proposaven dos models diferents. Doncs bé, els clubs, principals actius de la competició, se n'han cansat i aquest migdia han decidit que no jugaran el torneig.

I ara, què?

Un cop presa la decisió d'abandonar la Lliga Europea, els dotze equips de l'Associació de Clubs Europeus d'Hoquei Patins valoraran els possibles escenaris de cara a aquesta mateixa temporada. En una roda de premsa, la presidenta del Reus Deportiu Mònica Balsells parlava d'una possible competició creada pels clubs de l'EHCA de cara a la temporada vinent. Amb els darrers esdeveniments, caldrà veure si aquest torneig s'avança al curs 2021/2022.

Paraules clau:

Notícies relacionades