Back to top

Els clubs de l'EHCA s'inscriuen a la Lliga Europea 2021/2022

El Reus Deportiu Virginias sí que jugarà la Lliga Europea. Així ho ha anunciat la presidenta de l'entitat, Mònica Balsells, que ha assegurat que els clubs de l'EHCA han acceptat jugar la competició.

Canvi de guió en la relació entre l'Associació de Clubs Europeus d'Hoquei Patins i la World Skate. Si fa unes setmanes els clubs de l'EHCA van emetre un comunicat explicant que no s'havien inscrit a la Lliga Europea, ara la situació ha fet un gir de 180 graus, ja que, finalment, els clubs de l'associació s'han inscrit a la màxima competició continental.

Aquesta entesa, però, té una data marcada en vermell al calendari. Tal com explica la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, "al novembre hi ha l'assemblea de la World Skate. Si reconeixen l'EHCA com a soci, seguirem de la mà fent créixer aquest esport. Si no ens reconeixen, hi haurà un trencament total", assegura.

En el cas que hi hagi un trencament total entre l'EHCA i la World Skate, la competició continental canviaria de cara a la temporada 2022/2023. Llavors sí, els clubs de l'EHCA "farem una competició diferent", diu Balsells. El possible divorci entre les dues entitats no afectaria la Lliga Europea d'aquesta temporada, que es jugaria de totes totes.

Torna la Final a Vuit

A hores d'ara, encara no es coneix el calendari de la Lliga Europea, però sí el format. Els equips es repartiran en dos grups i comptarà amb una Final a Vuit per concloure el torneig. Una competició que estarà aturada durant el mes de novembre, igual que la resta de lligues, per la disputa de l'Europeu Absolut de seleccions.

Paraules clau:

Notícies relacionades