Back to top

Els col·legis electorals obren portes

La jornada d'avui està marcada per unes eleccions municipals amb moltes incògnites sobre com es formarà el plenari reusenc a partir d'ara.
eleccions

Els tretze col·legis electorals de Reus han obert puntualment i amb total normalitat a les 9 del matí, com és habitual en una jornada d'eleccions. En total la ciutat acollirà 120 meses per tal que la ciutadania pugui exercir el seu dret a vot fins a les 20h del vespre d'aquest 26 de maig. Per altra banda, l'Ajuntament de la capital del Baix Camp posa a disposició de la ciutadania una oficina situada al carrer sant Joan de Reus per tal de resoldre dubtes i qüestions relacionades amb el cens electoral.

eleccions

Aquestes eleccions municipals acullen un escenari poc habitual en una jornada com la d'avui. Per una banda, fa un mes, l'estat espanyol celebrava unes eleccions generals, un punt d'inflexió que pot suscitar algunes pistes dels resultats que es podrien obtenir avui. Per altra banda, durant aquest 26 de maig també es duen a terme les votacions per a unes eleccions europees on la coincidència amb unes municipals en poden augmentar la participació.

Seguiment del 26M a Canal Reus

Recordem que durant tot aquest diumenge Canal Reus emetrà una programació especial per tal de fer un recull de la informació electoral de Reus i el Baix Camp, com també oferir una visió general del territori, incloent un informatiu especial a les 14 h i un programa en directe de la nit electoral a partir de les vuit del vespre

Paraules clau:

Notícies relacionades