Back to top

Els comerciants de Cambrils, molestos per l'augment del top manta

Els comerciants de Cambrils estan en contra de l'increment de la venda ambulant il•legal al passeig marítim. El top manta els hi suposa una competència directe i consideren que no n'hi ha prou posant multes als compradors.
Top manta

La Unió de Botiguers de Cambrils denuncia la situació que es viu al passeig marítim del municipi estiu rere estiu. Segons apunten, el cos de la Policia Local s'ha d'encarregar d'aquesta i altres qüestions i per tant, no poden disposar de més efectius per fer front al top manta.  Els comerciants pertanyen a un dels sectors més afectats per la venda ambulant il·legal, ja que suposa una competència directa pels seus negocis. La Unió de Botiguers està en desacord que venguin productes il·legals sense disposar de cap mena de llicència.

Cal recordar que actualment, totes aquelles persones que comprin als manters poden sortir-ne multades. Pel col·lectiu de comerciants cambrilencs, aquesta acció pot perjudicar el turisme. Asseguren que el pagament de la multa sovint queda sense efecte i en moltes ocasions, existeix manca de conscienciació i comprensió per part dels visitants, qui no entenen que comprar al top manta es tradueix en un acte delictiu.

Per altra banda, l'Ajuntament de Cambrils ha impulsat el repartiment de fulletons informatius per tal de conscienciar-ne els compradors. A la vegada, aquesta acció té l'objectiu d'alertar-los dels perills que hi ha darrere de comprar material al top manta i les possibles sancions econòmiques que pot comportar.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades