Back to top

Els comerciants, esperançats amb els Bons Cambrils

Després de l'èxit dels Bons Reus, Cambrils imita la iniciativa i la posarà en marxa després de Setmana Santa.

Cambrils impulsarà uns bons comercials després de Setmana Santa. És l'aposta amb la qual es vol injectar fins a 200.000 euros directes per als comerciants, que es mostren esperançats amb aquesta acció. Ara bé, reclamen que no sigui l'única per salvar al sector, que està patint durament les conseqüències de les mesures per reduir els contagis de coronavirus. 

Els Bons Cambrils estaran dirigits als botiguers domiciliats al municipi i a la vegada, se'n podran beneficiar veïns, però també visitants. Concretament, cada persona tindrà dret de 4 vals amb un import de 5 euros cadascun per gastar als establiments adherits a la campanya. Pel que fa al període escollit per posar en marxa aquesta acció, les associacions comercials del municipi preferirien fer-ho l'abans possible, tot i que reconeixen que després de Setmana Santa pot ajudar a salvar la temporada. Així ho han mostrat tant la Unió de Botiguers com l'associació Vilacentre.

Un mes de durada

Els Bons Cambrils tindran una durada d'un mes i de moment, el govern no tanca la porta a que es faci una segona tongada. Tot plegat serà possible gràcies als pressupostos aprovats per aquest 2021, que contemplen aquesta partida, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica Oliver Klein. 

Actualment, el govern local està perfilant els darrers detalls del projecte, en el qual comptarà amb el suport de la Cambra de Comerç en l'àmbit logístic. D'altra banda, es treballa amb l'opció que els botiguers rebin l'import dels vals en un termini de 24 hores, així com també en la possibilitat d'adherir-se a la campanya sense la necessitat de pertànyer a cap associació comercial.

Paraules clau:

Notícies relacionades