Back to top

Els comerciants de la Rambla Jaume I, preocupats per la Setmana Santa

La via estarà tancada al pas i circulació de vehicles durant 10 mesos. Els negocis de la zona assenyalen que, al ritme que avancen les obres, potser els coincideix fins i tot amb la setmana santa de l'any vinent.

Els negocis de Cambrils estan preocupats pel turisme d'aquesta setmana Santa. En l'any que se suposava que havia de començar la recuperació econòmica després de la pandèmia, s'han trobat amb un altre inconvenient: les obres de remodelació de la Rambla Jaume I. A finals de febrer arrencaven uns treballs que han tallat de punta a punta una de les principals artèries del municipi perjudicant així als veïns i negocis de la zona.

La Setmana Santa, una prova clau per l'estiu

Ara estan preocupats pels efectes que aquest tall pot tenir durant la setmana santa. Assenyalen que serà una prova clau per preveure com serà l'estiu, però que tot i que Cambrils té un turisme recurrent, els preocupa que quan es trobin aquesta situació, es plantegin si tornar o no a l'estiu, perquè no se'ls estan posant facilitats. De fet, asseguren que si les obres avancen al mateix ritme que fins ara, potser no hauran acabat tampoc de cara a la setmana santa vinent.

Amb tot, reclamen que encara no se'ls ha posat les zones de càrrega i descarrega i d'aparcament que se'ls va prometre abans de començar les obres, i creuen que les decisions que s'estan prenent no encaixen amb les necessitats que tenen els veïns. 

Paraules clau:

Notícies relacionades