Back to top

Els comerços del barri del Carme es mobilitzen per tornar a obrir els caps de setmana

Tenen previst manifestar-se el proper dissabte 30 de gener a la plaça del Mercadal.

Els comerciants del barri del Carme diuen prou. Tot això en un moment en què el comerç és un dels grans afectats, juntament amb altres sectors econòmics, per les noves mesures per frenar l'expansió de la pandèmia en territori català. Unes restriccions que, de moment, s'han prorrogat fins el 7 de febrer.

Manifestació a la plaça del Mercadal

Per aquest motiu, els comerços del barri del Carme han volgut mostrar el seu descontentament amb la decisió del govern i han organitzat una manifestació que té previst fer-se el proper dissabte 30 de gener a la plaça del Mercadal. Les demandes dels comerciants són clares: tornar a obrir els caps de setmana i flexibilitzar el tancament municipal, a més del que ja fa mesos que demanen que és rebre ajudes fiscals per part de les administracions. 

'No és bona idea manifestar-se en plena tercera onada'

Ara bé, les entitats comercials no veuen amb bons ulls la idea de manifestar-se. Expressen que ara no és el moment més adequat per concentrar els més de 300 negocis que conformen el barri del Carme a la plaça del Mercadal en plena tercera onada de la pandèmia. En aquest sentit, creuen que la millor opció és contactar amb les administracions i demanar que es flexibilitzin aquelles restriccions que afecten directament al comerç.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades