Back to top

Els contenidors de resta i orgànica de Reus s'obriran amb targeta

L'Ajuntament de Reus tancarà els contenidors de les fraccions de resta i orgànica per tal d'incentivar la recollida selectiva de residus i s'hauran d'obrir amb una targeta identificativa personal si vol fer-se un ús.

El consistori comença un nou projecte per tal de millorar la recollida selectiva de residus a la ciutat. Gràcies a l'adjudicació d'una nova partida dels fons Next Generation de 716.726,63 euros, l'Ajuntament treballa en la implementació d'una sèrie d'actuacions per tal d'avançar en la recollida de residus a partir de la millora, ampliació i modernització de la infraestructura i l'equipament necessari.

Tecnologia per millorar la recollida selectiva

És per aquest motiu que l'Ajuntament ha anunciat el tancament dels contenidors de les fraccions de resta i orgànica. Aquest tancament implicarà el repartiment d'una targeta identificativa per cada ciutadà, la qual permetrà poder fer un seguiment de l'activitat personal pel que es refereix a l'ús dels contenidors. A més, també ajudarà a l'aplicació d'una taxa justa entre els usuaris, la qual ajustarà el preu dels impostos en funció de si s'ha fet un bon reciclatge.

L'Ajuntament també posarà a disposició dels reusencs una aplicació on podran veure com evoluciona el seu reciclatge des del seu telèfon mòbil. El consistori ha d'haver implementat aquest sistema abans que finalitzi l'any 2024.

Què n'opinen els reusencs?

Sortim al carrer per conèixer l'opinió dels reusencs. 

Paraules clau:

Notícies relacionades