Back to top

Els destins turístics d'interior es preparen per una Setmana Santa intensa

És el cas dels pobles de Montsant o Muntanyes de Prades que preveuen una ocupació turística de més d'entre el 80 i el 100%.

Des de l'Associació de Càmpings de la província de Tarragona veuen amb molta esperança aquesta Setmana Santa on es preveu una recuperació que podria arribar a xifres d'ocupació de prepandèmia, amb un 85% dels càmpings plens, tant els de platja com els de muntanya.

Per altra banda, Prades, un dels municipis de turisme de muntanya més concorreguts de les nostres comarques, espera tenir una ocupació del 100% tenint en compte també les segones residències. De fet, La vila vermella ja ha comptabilitzat el 85% de l'ocupació el darrer cap de setmana i espera tenir unes xifres similars a les de l'any passat per aquesta festivitat.

Prades

Mesures per regular el trànsit

El relaxament de les restriccions per covid abans de la setmana santa de l'any passat va fer que es potenciessin alguns destins turístics de muntanya. És el cas de Cornudella de Montsant, que si bé per aquestes dates sempre hi ha turisme, l'any passat hi va haver un augment inusual arribant a comptabilitzar-se gairebé 2.500 vehicles per accedir a Siurana durant els 5 dies de la Setmana Santa. Veient que enguany les previsions apunten a un escenari similar, el consistori prendrà mesures per evitar aglomeracions.

Cartell Siurana

Cornudella de no és l'únic municipi que emprendrà dispositius per regular els visitants aquests dies. Altres municipis La Morera de Montsant i Escaladei també s'estan preparant per a aquesta Setmana Santa.

Paraules clau:

Notícies relacionades