Back to top

Els diners del CAIF es destinaran a un nou camp de futbol

L'Ajuntament de Reus ja ha decidit on destinarà els diners pressupostats pel projecte fallit del Centre Aquàtic i de Fitness. També construirà un nou parc de cal·listènia al Barri Gaudí i un circuit de BTT.

El nou camp de futbol de gespa artificial se situarà damunt d'un camp de gespa natural impracticable i on l'herba no pot créixer, al costat de l'Estadi. Una zona tancada perimetralment i que comptarà amb enllumenat LED. D'aquesta manera, el consistori dona una sortida més als dos primers equips de futbol de la ciutat (Reus FCR i Fundació Futbol Base Reus) i a la base del club roig-i-negre. Aquest camp entrarà en licitació el pròxim mes de febrer i costarà uns 650.000 euros

Pintat de verd, la zona on s'ubicarà el nou camp de gespa artificial. En vermell, la línia que delimita el perímetre de l'Estadi Municipal. 

A més a més, també s'instal·laran llums LED a tots els camps de futbol de la ciutat, s'actuarà en els equipaments municipals i es tirarà endavant un nou parc de cal·listènia del Barri Gaudí i un nou circuit de BTT. A banda dels 700.000 euros del Centre Aquàtic i de Fitness, l'Ajuntament també invertirà la partida pressupostària de la regidoria d'Esports del curs 22-23. En total es destinarà més d'un milió d'euros (1.125.000 € segons ha assegurat l'alcalde) en equipaments esportius de la ciutat.

Pellicer respon a Martín

Aquest dimecres, el PSC demanava que els diners del CAIF es destinessin al pavelló del Molinet. Doncs bé, l'alcalde ha respost als socialistes assegurant que l'equipament "va al ritme que toca", i que prefereixen repartir els diners del Centre Aquàtic per "donar l'abast a tothom" i no només a un "únic projecte". 

Les millores, desglossades

  • Camp de gespa artificial, enllumenat LED i tancament perimetral = 650.000 euros
  • Enllumenat LED a tots els camps de futbol municipals = 250.000 euros
  • Millores en els equipaments esportius municipals = 175.000 euros
  • Millores en el gimnàs del pavelló Olímpic Municipal = 20.000 euros
  • Parc de cal·listènia al Barri Gaudí = 20.000 euros
  • Circuit de BTT = 10.000 euros
  • Total: 1.125.000 euros

Paraules clau:

Notícies relacionades