Back to top

Els Dragons buscaran un nou triomf a Colònia

Després d'una setmana de descans, torna la Lliga Europea de Futbol Americà. Els d'Andrew Weidinger buscaran una nova victòria que els acosti a les semifinals del play-off pel títol.

Només queden quatre jornades per acabar la fase regular de la Lliga Europea de Futbol Americà, i els Dragons continuen amb les aspiracions intactes de jugar el play-off pel títol. Els reusencs són el tercer millor equip de la competició, però en aquest tram final de curs buscaran assolir una de les dues primeres places, ja que els permetria jugar com a locals les semifinals del play-off.

I per pujar posicions toca guanyar partits. Els Dragons viatgen fins a Colònia per buscar un nou triomf, el segon consecutiu, contra un equip que només ha pogut guanyar dos duels des de principi de curs. A la primera volta, els d'Andrew Weidinger es van imposar als alemanys (34-32), un conjunt que ocupa la penúltima posició de la conferència sud amb un balanç de dues victòries i sis derrotes. 
 
D'aquesta manera, un nou triomf dels de la capital del Baix Camp els acostaria, encara més, al play-off. El duel entre els Centurions de Colònia i els Dragons es jugarà aquest dissabte a partir de les 17 h. 

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades