Back to top

Els Dragons comencen l'any a Stuttgart

En aquest segon curs a la Lliga Europea de Futbol Americà, l'objectiu esportiu de la franquícia reusenca no és cap altre que arribar al play-off pel títol.

L'espectacle del futbol americà torna amb la primera jornada de la Lliga Europea. Els Barcelona Dragons debutaran a Stuttgart, contra els Surge. L'any passat el doble enfrontament entre alemanys i catalans es va saldar amb un triomf per cada equip. A Stuttgart van guanyar els Dragons, i a Reus els Surge. Després d'una primera temporada d'aprenentatge i adaptació a la competició, els reusencs del nou head coach Andrew Weidinger buscaran la primera victòria del curs amb un propòsit clar: arribar al play-off pel títol.

Nivell de preparació òptim

Els jugadors dels Dragons consideren que arriben "ben preparats" a la jornada inaugural de la competició, explica el Wide Receiver Jordi Torrededia. Asseguren que "ens hem preparat fora de temporada, tant físicament com tècnicament" i que en conèixer com funciona la dinàmica de l'equip "tenim més experiència i això s'afronta millor al camp". 

El Surge-Dragons es jugarà aquest diumenge a partir de les 15 h. El debut a l'Estadi haurà d'esperar fins al dissabte 18 a les 18 h, dia en què els reusencs rebran la visita dels Centurions de Colònia.

Paraules clau:

Notícies relacionades