Back to top

Els Dragons continuaran a Reus fins al 2023

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus Josep Cuerba va confirmar al Cercle Central que els Barcelona Dragons continuaran a la capital del Baix Camp.

Era un secret a veus, però ara ja té la confirmació oficial d'una de les parts implicades: els Barcelona Dragons continuaran jugant els partits com a local de la Lliga Europea de Futbol Americà a l'Estadi Municipal. De fet, la franquícia mai s'ha mogut de l'equipament reusenc i ja està realitzant les primeres sessions d'entrenament a l'annex de l'Estadi.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus Josep Cuerba, va explicar al Cercle Central de Canal Reus que tant el consistori com la franquícia "estem molt contents", assegurant que els Dragons "van tenir un impacte econòmic a la ciutat i no podíem deixar-ho perdre". Cuerba va confirmar que els de Bart Iaccarino seguiran a Reus "dos anys més", fins al 2023. 

Satisfets del CAIF

El regidor també va fer referència a la licitació del Centre Aquàtic i de Fitness que s'ha de situar a la zona sud de la ciutat, al costat del pavelló Olímpic. Tot i que només s'ha presentat una empresa per dur a terme l'equipament, el regidor es va mostrar "content", conscient que "el nivell d'exigència tècnica i econòmica eren alts". Cuerba insisteix que "la ciutat ens demanava una instal·lació com aquesta i esperem que en tres anys la puguem tenir construïda".

Bon ritme de venda pel WPT

D'aquí a un mes arriba el World Padel Tour a Reus, i el regidor d'Esports va subratllar "la promoció de la ciutat" que es farà a través d'aquest gran esdeveniment. Aquest dilluns es van posar a la venda les entrades per l'Open que es farà a la capital del Baix Camp, i en qüestió d'hores, es van esgotar les 3.500 localitats per les semifinals del dissabte.

Paraules clau:

Notícies relacionades