Back to top

Els Dragons deixen prop d'un milió d'euros a Reus

Segons ha pogut saber Canal Reus, la primera temporada dels Barcelona Dragons a la ciutat de Reus ha generat un impacte econòmic de 950.000 euros.

Uns 950.000 euros. Aquest és l'impacte econòmic que han deixat els Barcelona Dragons en la seva estada a la ciutat de Reus, que va començar al mes de març i es va acabar amb el final de temporada a l'agost. Des de la franquícia asseguren que aquesta xifra, que s'aproxima al milió d'euros, engloba la capital del Baix Camp i també el seu entorn.

Els números, als quals ha tingut accés Canal Reus, s'han extret tenint en compte les despeses directes que ha generat tota la franquícia a la ciutat; l'ús de les instal·lacions; els recursos logístics per entrenar i competir i les despeses derivades de l'organització dels partits. Des de l'Ajuntament de Reus, el regidor d'Esports Josep Cuerba valora "molt positivament l'estada dels Barcelona Dragons a la ciutat, no només per la visibilitat de la competició desenvolupada sinó també per l'impacte econòmic i social".

I tot plegat després que el 24 de març saltés una de les notícies de l'any esportiu: tornaven els Barcelona Dragons divuit anys després i, a més a més, ho feien a Reus. Entre el juny i l'agost l'Estadi Municipal va acollir els partits de la Lliga Europea de Futbol Americà, en una temporada en què els Dragons van tancar el curs amb un balanç de tres victòries i set derrotes.

El lligam entre el General Manager de la franquícia Bart Iaccarino, amb passat als Reus Imperials, i la ciutat, va ser clau per aquest acord entre els Dragons i la capital del Baix Camp. Una col·laboració que es va firmar per només un any, i per tant, a hores d'ara es desconeix si Reus tornarà a acollir els Barcelona Dragons per la temporada 2022.

Paraules clau:

Notícies relacionades