Back to top

Els Dragons i Gerard Descarrega, protagonistes del 2021

I tanquem l'any amb el darrer capítol del resum esportiu del 2021. El futbol americà i l'atletisme en són els principals actors.

Una de les notícies de l'any en l'àmbit esportiu va ser el retorn dels Barcelona Dragons després de divuit anys del seu darrer duel. A més a més, la franquícia encapçalada pel General Manager Bart Iaccarino, amb passat als Reus Imperials, va escollir Reus com a seu de l'equip. Els Dragons van disputar la Lliga Europea de Futbol Americà, una competició en la qual van acabar el curs amb un bagatge de tres victòries i set derrotes. Si res no canvia, tornaran el 2022 i el 2023.

Or per Descarrega

El 2020 era any Olímpic, però per culpa de la pandèmia, els Jocs es van ajornar fins al 2021. L'atleta Gerard Descarrega es va penjar la medalla d'or en els 400 metres T11 dels Jocs Paralímpics, una medalla que ja havia aconseguit el 2016 a Río. Tota una satisfacció pel reusenc.

Seguint amb l'atletisme, Abdessamad Oukhelfen i Núria Gil es van proclamar subcampió d'Espanya de cros i campiona d'Espanya de curses de muntanya respectivament; mentre que la rider d'Almoster Núria Castán lluitarà per recuperar la plaça perduda al Freeride World Tour aquest 2022.

Paraules clau:

Notícies relacionades